Nyhet

Hydract sänker helårsguidningen för omsättningen - står fast vid resultatprognos

Ventilbolaget Hydract sänker sin helårsguidning för omsättningen, men står fast vid det förväntade resultatet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Hydracts omsättning för 2021 väntas nu landa på 7 miljoner danska kronor, från tidigare intervall om 10 till 12 miljoner danska kronor. Resultatet före skatt väntas fortsatt bli mellan -7 och -8 miljoner danska kronor.

Hydracts guidning för 2021 var baserad på nya affärer genom produkten Hydract Advance, men till följd av coronapandemin har möjligheten att testa Hydract Advance försämrats, samtidigt som nya affärer skjutits fram.

Tillväxtförväntningarna under 2022 står fast. Då väntas Hydract leverera en omsättning på mellan 23 och 27 miljoner danska kronor, med ett resultat före skatt på -2 miljoner danska kronor.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Hydract

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Hydract

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt