Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Investering i DIBW USA gjordes på en värdering om tre miljoner dollar - högre än Rentunders marknadsvärde

Den senaste investeringen i det amerikanska intressebolaget Drive-in Boatwash USA (DIBW USA) som Rentunder äger 50 procent av gjordes i juni på en värdering om tre miljoner dollar efter kapitalinjektion. Det framgår av ett pressmeddelande.

Värderingen är således högre än värderingen för hela Rentunder Holding baserat på till exempel gårdagens stängningskurs, förmedlar vd Mikael Alvén.

DIBW USA tog in 150 000 dollar i finansiering från ett bolag som ägs av två professorer i marknadsföring. De uppges vara aktivt engagerade att hjälpa bolaget nå framgång.

"Anledningen att Rentunder har sökt godkännande från DIBW USAs ledning om att gå ut med ytterligare information om affären är för man uppfattar det som att informationen kan komma att spridas i USA i takt med att DIBW USA kan komma att samtala med olika aktörer", säger bolaget och fortsätter:

"Rentunder kommer även kunna få nytta av att delge informationen till andra nuvarande och potentiella samarbetspartners utomlands som undersöker finansieringsmöjligheter".
Carl Becht
carl.becht@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Rentunder

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Rentunder

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt