Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

IoT-bolaget

IoT-bolaget Th1ng ska noteras på First North

Internet-of-things-bolaget Th1ng planerar att börsnoteras på Nasdaq First North under första halvåret 2021, enligt ett pressmeddelande.

Det uppges att syftet med noteringen är att skapa bästa förutsättningar för fortsatt god tillväxt, att bredda ägarbasen och ge bolaget ökad tillgång till kapitalmarknaden. Noteringen kommer också hjälp till att öka kännedomen om bolaget.

”Vi ser stor potential för Th1ng och ser fram emot att få möjlighet att få fler delägare som följer med på vår resa mot framtiden inom kommunikations- och IoT-marknaden. Tiden är mogen för Th1ng att genomföra en notering på Nasdaq First North och vi har hittills bara inlett resan mot bolagets fulla potential med utveckling av erbjudanden samt vår affärsmodell. Vi ser fram emot att ta nästa steg i vår IoT-resa, med målet att fortsätta leverera tillväxt på en snabbt växande marknad”, säger vd Klas Westholm.

Th1ng grundades 2018.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om TH1NG

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien TH1NG

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt