Rentunder lanserar global bokningsplattform för båttvättar
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Rentunder lanserar global bokningsplattform för båttvättar

Båttvättsbolaget Rentunder har under 2019 och 2020 testat och förfinat bokningsplattformen som bolaget använder både på en egenägd båttvätt och hos kund utomlands. Efter mycket goda resultat går bolaget nu vidare och lanserar bokningssystemet på bredare front till kunder. Det framgår av ett pressmeddelande.

Rentunder börjar driva trafik till båttvättar. Efter utvecklingsarbete och förfining så tar bolaget och kommer än närmare slutkunden genom att erbjuda att använda ett bokningssytem till marknaden som underlättar både för båtägare och operatör. Rentunder planerar att utöver smidigheten med bokningssystemet erbjuda ytterligare mervärde till operatörerna genom att hjälpa dem driva ytterligare bokning till tvättarna.

- Rentunder har senaste åren tydligt rört sig allt närmare slutkunden i den värdekedja som båttvätten skapar. Från att bara sälja båttvättar är Rentunder mer aktiva att delta i värdegenereringen från tvättandet på anläggningarna. Över tid förväntas omsättningen på en tvättanläggning vara mycket större än försäljningspriset. Genom att komma närmare slutkund kan Rentunder jobba mot att bygga en återkommande intjäning från maskiner, och dessutom på en marknad som är mycket större än enbart försäljning av båttvättsmaskiner. Att vara en del i att attrahera kunder till tvättarna är något som hjälper både slutkund och operatör vilket är ett värdeskapande Rentunder kan ta betalt för, kommenterar vd Mikael Alvén.

Henrik Öhlin
[email protected], 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Rentunder

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Rentunder

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt