Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Rentunder lanserar global bokningsplattform för båttvättar

Båttvättsbolaget Rentunder har under 2019 och 2020 testat och förfinat bokningsplattformen som bolaget använder både på en egenägd båttvätt och hos kund utomlands. Efter mycket goda resultat går bolaget nu vidare och lanserar bokningssystemet på bredare front till kunder. Det framgår av ett pressmeddelande.

Rentunder börjar driva trafik till båttvättar. Efter utvecklingsarbete och förfining så tar bolaget och kommer än närmare slutkunden genom att erbjuda att använda ett bokningssytem till marknaden som underlättar både för båtägare och operatör. Rentunder planerar att utöver smidigheten med bokningssystemet erbjuda ytterligare mervärde till operatörerna genom att hjälpa dem driva ytterligare bokning till tvättarna.

- Rentunder har senaste åren tydligt rört sig allt närmare slutkunden i den värdekedja som båttvätten skapar. Från att bara sälja båttvättar är Rentunder mer aktiva att delta i värdegenereringen från tvättandet på anläggningarna. Över tid förväntas omsättningen på en tvättanläggning vara mycket större än försäljningspriset. Genom att komma närmare slutkund kan Rentunder jobba mot att bygga en återkommande intjäning från maskiner, och dessutom på en marknad som är mycket större än enbart försäljning av båttvättsmaskiner. Att vara en del i att attrahera kunder till tvättarna är något som hjälper både slutkund och operatör vilket är ett värdeskapande Rentunder kan ta betalt för, kommenterar vd Mikael Alvén.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Rentunder

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Rentunder

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt