Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Scibases Nevisense med i amerikansk studie

Scibase första produkt Nevisense kommer att inkluderas i en stor klinisk studie initierad av The Ronald O. Perelman Department of Dermatology clinic vid NYU Langone Health.

Scibase utvecklar lösningar för hudåkommor med hjälp av AI.

SpotCheck-studien kommer undersöka användningen av Nevisense som ett "point-of-care" diagnosverktyg, som ett stöd för detektion av hudcancer utanför en klinik eller sjukhusmiljö, exempelvis hos icke-specialister eller apotek.

Om studien blir framgångsrik kommer patienter att kunna få hjälp i tidig detektion av melanom.

"Vi är glada över att NYU har valt Nevisense för denna mycket viktiga studie. Det finns uppenbart ett behov av förbättrade verktyg för icke-specialister för att bedöma atypiska pigmenterade lesioner. De objektiva resultaten som Nevisense tillhandahåller kan effektivt hjälpa till utanför specialistkliniker som till exempel i apotek, och inte bara ge välbehövligt stöd för kliniker och patienter utan öppnar upp en betydande ny möjlighet för Scibase", säger bolagets vd Simon Grant.

newsroom@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Scibase

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Scibase

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.