Tcecurs dotterbolag får order av säkerhetssystem värd 5 miljoner kronor
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Tcecurs dotterbolag får order av säkerhetssystem värd 5 miljoner kronor

Teknikbolaget Tcecurs dotterbolag Access World Technic har erhållit orders av säkerhetssystem till ett värde av 5 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Beställningen kommer från vad bolaget uppger är ett av världens ledande streamingföretag och avser integrerade passersystem och övervakning i Stockholm och Milano.

"AWT visar återigen att deras erbjudande är attraktivt både inom och utanför landets gränser. Denna gång bär det, utöver Stockholm, iväg till Milano. Det ska bli mycket spännande att följa projektets utveckling och effekten av att AWT utökar sitt kontaktnät i Italien", uppger Tcecurs vd Klas Zetterman.

Leverans ska ske under andra halvan av det innevarande året.

💡 Tips från oss på Börskollen

Aktieapp – Högsta betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och över 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om TCECUR

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien TCECUR

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.