Th1ng gör hårdare lansering av 'Koll' i höst (uppdatering)
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Th1ng gör hårdare lansering av 'Koll' i höst (uppdatering)

(uppdatering text med kommentar från vd)

Internetleverantören Th1ng släpper nu en ny produkt för smarta hem, Koll. Tanken är att användare genom en app enkelt skall kunna ha koll och styra ett antal funktioner i sitt hem eller fritidshus.

"Koll baseras helt på Th1ngs egna plattformar IoT Open och Connective och är ett exempel på hur bolagets teknik kan användas för att bygga smarta lösningar direkt mot slutkundsmarknaden. Plattformarna kan även stötta samarbetspartners i deras utveckling av tjänster samt användas till whitelabel-lösningar som riktar sig mot företagsmarknad och kommunala verksamheter, fastighetsägare samt inom industriella tillämpningar", säger Klas Westholm, vd för Th1ng, i en kommentar.

Th1ng-chefen uppger för Finwire att företaget gör hårdare satsning vad gäller marknadsföring av produkten i höst. Marknadsföringen kommer främst att vara datadriven.

Några finansiella värden anges inte. Enligt företagets hemsida är priset 99 kronor per månad samt en en startavgift om 495 kronor (ordinarie pris är 1 495 kronor). Bindningstiden är 24 månader. Appen finns både på Google Play och App Store.

Produkten riktar sig enligt Westholm initialt till den svenska marknaden, men företaget har en lösning för att sälja internationellt.

"För den internationella marknaden har vi whitelabel produkter som bygger på samma teknik och lösningar som 'Koll', vilket gör att vi enkelt kan anpassa lösningen för det ändamål som tillexempel en operatör önskar, och då nå en global marknad med denna typ av tjänster. Vi har redan sålt denna lösning till en operatör på den finska marknaden, och vi kommer att fortsätta med den satsningen för att nå en mycket större marknad även utanför Sverige", uppger han.

Th1ng ser en stor marknad i exempelvis paketering tillsammans med andra internettjänster.

"Vi ser en stor ny marknad i till exempel paketeringar tillsammans med våra internettjänster och vi har möjlighet till att skapa unika paketeringar och vi kommer att satsa på att sälja 'Koll' både till våra befintliga och nya kunder. Den riktigt stora volymen kommer dock att komma via våra whitelabel lösningar tillsammans med våra samarbetspartners", uppger Klas Westerholm.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om TH1NG

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien TH1NG

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt