Nyhet

Twiik

Twiik ökar omsättningen i tredje kvartalet

E-träningsplattformen Twiik redovisar ökande omsättning under tredje kvartalet jämfört med samma period året innan. Rörelseförlusten ökade.

Omsättningen steg 72,7 procent till 1,9 miljoner kronor (1,1).

Rörelseresultatet blev -2,6 miljoner kronor (-1,7). Resultatet efter skatt blev -2,1 miljoner kronor (-1,4). Resultat per aktie hamnade på -0,24 kronor (-1,77).

"Vi har under det tredje kvartalet ytterligare stärkt vår position som ledande plattform och marknadsplats för onlineträning. Försäljning av digitala Bootcamps och Prenumerationer på digitalt träningsinnehåll är drivande i vår tillväxt under kvartalet", skriver vd Anders Gran i rapporten.

Bolaget har nu avtal med fyra av de sex största kedjorna i Sverige.

"Vårt mål är att bli en globalt ledande plattform och marknadsplats för digital träning och har under det tredje kvartalet tagit flera viktiga steg både genom strategisk produktutveckling och genom stora kundavtal", uppger Gran.


Twiik, MkrQ3-2021Q3-2020Förändring
Nettoomsättning1,91,172,7%
Rörelseresultat-2,6-1,7
Nettoresultat-2,1-1,4
Resultat per aktie, kronor-0,24-1,77


http://media.finwire.com/media/FWS006A106-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Twiik

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Twiik

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt