Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Videoappen

Videoappen Triller på väg till börsen genom fusion

TrillerNet, som ligger bakom videoappen Triller, diskuterar om att gå till börsen genom ett samgående med Seachange International. Det skriver Reuters som hänvisar till källor.

Som en del av affären skulle investerare gå in med 250 miljoner dollar till en värdering av TrillerNet på 5,1 miljarder dollar, motsvarande 46,5 miljarder kronor, sade en insynsperson. Affären kan bli tillkännagiven under veckan.

Triller erbjuder användare att skapa och dela korta videos men har på senare tid breddat verksamheten. Man har genom en rad förvärv utökat utbudet med liveevents, mobilspel och betald streaming. Detta har gjort att Triller inte längre är en direkt konkurrent till bland annat Tiktok, vilket också understrukits genom att det inte längre läggs upp information kring dagliga och månatliga användare. Enligt TrillerNet har appen drygt 300 miljoner användare.

Seachange är en leverantör av mjukvara för videoleveranser. Bolaget har ett marknadsvärde på 84 miljoner dollar, motsvarande cirka 765 miljoner kronor.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt