Videoappen Triller på väg till börsen genom fusion
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Videoappen Triller på väg till börsen genom fusion

Videoappen

TrillerNet, som ligger bakom videoappen Triller, diskuterar om att gå till börsen genom ett samgående med Seachange International. Det skriver Reuters som hänvisar till källor.

Som en del av affären skulle investerare gå in med 250 miljoner dollar till en värdering av TrillerNet på 5,1 miljarder dollar, motsvarande 46,5 miljarder kronor, sade en insynsperson. Affären kan bli tillkännagiven under veckan.

Triller erbjuder användare att skapa och dela korta videos men har på senare tid breddat verksamheten. Man har genom en rad förvärv utökat utbudet med liveevents, mobilspel och betald streaming. Detta har gjort att Triller inte längre är en direkt konkurrent till bland annat Tiktok, vilket också understrukits genom att det inte längre läggs upp information kring dagliga och månatliga användare. Enligt TrillerNet har appen drygt 300 miljoner användare.

Seachange är en leverantör av mjukvara för videoleveranser. Bolaget har ett marknadsvärde på 84 miljoner dollar, motsvarande cirka 765 miljoner kronor.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt