Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Vonovia slopar acceptgräns i Deutsche Wohnen-budet

Tyska bostadsjätten Vonova har skrotat en minsta acceptansgräns i sitt bud på Deutsche Wohnen, enligt ett pressmeddelande.

Vonovia hade tidigare satt en minsta acceptansgräns på 50 procent. Men med den borttagen kan erbjudandet de facto inte längre misslyckas.

Vonovia uppger att åtgärden eliminerar alla risker och "säkerställer transaktionens framgång för båda bolagens intressen”, enligt ett uttalande.

Förutom att skrota minsta acceptansgränsen väljer Vonovia också att förlänga acceptansperioden. Den kommer nu att gälla fram till den 4 oktober, jämfört med tidigare fram till den 20 september.

https://www.dgap.de/dgap/News/adhoc/deutsche-wohnen-waiver-minimum-acceptance-threshold-and-all-other-closing-conditions-the-takeover-offer-vonovia-the-shareholders-deutsche-wohnen-se/?companyID=868&newsID=1475350

https://www.handelsblatt.com/finanzen/immobilien/immobilienkonzerne-vonovia-streicht-annahmeschwelle-uebernahme-von-deutsche-wohnen-steht-nichts-mehr-im-weg/27605548.html

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Deutsche Wohnen

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt