SciBase: Ny studie stöd för NMSC - Börskollen

Nyhet

SciBase: Ny studie stöd för NMSC

SciBase: Ny studie stöd för NMSC

Redeye ser publiceringen av data från en ny klinisk studie som stöder användningen av Nevisense vid icke-melanomhudcancer som ytterligare ett steg mot breddning av indikationer. NMSC är en ny indikation som utökar nyttan av Nevisense för kliniker. Då icke - melanomhudcancer är avsevärt vanligare men mindre aggressiv än malignt melanom ger detta en stor potential att addera värde för kliniker. Nevisense med NMSC är i slutskedet för regulatoriskt godkännande i EU genom MDR.

Vi ser NMSC som ett område med stor potential framöver och ser med tillförsikt framåt på denna utveckling. Vi har tidigare adderat denna indikation i våra prognoser och gör i nuläget ingen förändring av vårt tidigare uppjusterade motiverade värde om 9 kronor per aktie..

Läs hela artikeln

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Scibase

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza och Nordnet kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter!

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Scibase

Mer från Redeye

Nyhetsbrev