Abera Bioscience (ABERA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Abera Bioscience aktie

ABERA  

Abera Bioscience är verksamma inom bioteknik. Bolaget är specialiserade inom utveckling av vacciner baserat på egenutvecklad och patenterad plattform. Tekniken används huvudsakligen i utvecklingen av nya vacciner där fokus återfinns inom huvudområdena pneumokocker och immunonkologi. Verksamheten återfinns runtom den nordiska marknaden. Bolaget grundades under 2012 och har sitt huvudkontor i Solna.

Abera Bioscience tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 126 MSEK, en omsättning på 1 MSEK och med ett resultat på -6 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Abera Bioscience

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Abera Bioscience (ABERA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Abera Bioscience aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern ABERA. Aktien har ett P/E-tal på -22.4 och P/S-tal på 245.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Abera Bioscience utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Abera Bioscience Avanza – se aktiekurs idag

Se Abera Bioscience senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Abera Bioscience – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Abera Bioscience.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Abera Bioscience.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Abera Bioscience

Abera Bioscience

TickerABERA
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde126 MSEK
Omsättning1 MSEK
Vinst-6 MSEK
P/E-22.4
P/S245.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Abera Bioscience

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Abera Bioscience? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter