Targovax (NO) (TRVX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Targovax (NO) aktie

TRVX  

Targovax är ett läkemedelsbolag. Bolaget specialistkompetens återfinns inom riktad immunterapi som används vid behandling av cancerpatienter. Bolagets verksamhet består av forskning och utveckling och läkemedlen säljs idag under separata varumärken. Ett flertal partnerskap på marknaden har ingåtts för att stärka samarbetet inom utvecklingen av ny immunterapi. Bolaget grundades 2010 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Targovax (NO) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 648 MNOK, en omsättning på 2 MNOK och med ett resultat på -108 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Targovax (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Targovax (NO) (TRVX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Targovax (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern TRVX. Aktien har ett P/E-tal på -6 och P/S-tal på 1038.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Targovax (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Targovax (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Targovax (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Targovax (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Targovax (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Targovax (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Targovax (NO)

Targovax (NO)

TickerTRVX
ListaOB Match
LandNorge
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde648 MNOK
Omsättning2 MNOK
Vinst-108 MNOK
P/E-6
P/S1038.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Targovax (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Targovax (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter