Acrinova A (ACRI A) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Acrinova A aktie

ACRI A  

Acrinova är en fastighetskoncern med fokus på södra Sverige och på kommersiella fastigheter. Bolaget erbjuder helhetstjänster som ägare, förvaltare och utvecklare inom fastigheter. Acrinova har sitt huvudkontor i Malmö.

Acrinova A tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 278 MSEK, en omsättning på 99 MSEK och med ett resultat på 43 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Acrinova A

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Acrinova A (ACRI A) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Acrinova A aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern ACRI A. Aktien har ett P/E-tal på 6.5 och P/S-tal på 2.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Acrinova A utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Acrinova A senaste utdelning är 0.4 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Acrinova A Avanza – se aktiekurs idag

Se Acrinova A senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Acrinova A – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Acrinova A.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Acrinova A.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Acrinova A

Acrinova A

TickerACRI A
ListaFirst North
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde278 MSEK
Omsättning99 MSEK
Vinst43 MSEK
P/E6.5
P/S2.5
Utdelning0.4 SEK
Direktavkastning3%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Acrinova A

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Acrinova A? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter