Wallenstam (WALL B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Wallenstam aktie

🔔 Skapa bevakning

WALL B  

Wallenstam är en fastighetsutvecklare. Bolaget bygger, utvecklar och förvaltar kommersiella fastigheter främst belägna i svenska storstadsområden. Utöver fokuserar bolaget på nyproduktion av bostäder. Verksamhet bedrivs även via dotterbolaget Svensk Naturenergi, som fokuserar på förnyelsebar energi via flertalet vindkraftverk. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Wallenstam tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 47 739 MSEK, en omsättning på 2 052 MSEK och med ett resultat på 3 099 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Wallenstam

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Wallenstam (WALL B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Wallenstam aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern WALL B. Aktien har ett P/E-tal på 15.4 och P/S-tal på 21.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Wallenstam utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Wallenstam senaste utdelning är 1.2 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Wallenstam Avanza – se aktiekurs idag

Se Wallenstam senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Wallenstam – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Wallenstam.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Wallenstam.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Wallenstam

Wallenstam

TickerWALL B
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde47 739 MSEK
Omsättning2 052 MSEK
Vinst3 099 MSEK
P/E15.4
P/S21.4
Utdelning1.2 SEK
Direktavkastning0.8%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Wallenstam

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Wallenstam? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter