Fabege (FABG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Fabege aktie

FABG  

Fabege är ett fastighetsbolag. Störst inriktning återfinns inom förvaltning och utveckling av fastigheter av kommersiell karaktär. Verksamheten styrs utifrån ett flertal affärsområden som berör förvaltning, transaktion och förädling och projekten behandlar både nybyggnation samt större ombyggnationer. Verksamhet innehas på global nivå, med huvudkontoret i Solna.

Fabege tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 43 391 MSEK, en omsättning på 2 849 MSEK och med ett resultat på 2 456 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Fabege

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Fabege (FABG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Fabege aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern FABG. Aktien har ett P/E-tal på 17.7 och P/S-tal på 15.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Fabege utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Fabege senaste utdelning är 3.6 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Fabege Avanza – se aktiekurs idag

Se Fabege senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Fabege – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Fabege.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Fabege.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Fabege

Fabege

TickerFABG
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde43 391 MSEK
Omsättning2 849 MSEK
Vinst2 456 MSEK
P/E17.7
P/S15.5
Utdelning3.6 SEK
Direktavkastning2.7%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Fabege

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Fabege? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter