Agat Ejendomme (DK) (AGAT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Agat Ejendomme (DK) aktie

AGAT  

Agat Ejendomme är en fastighetsutvecklare. Idag investerar bolaget huvudsakligen i kommersiella fastigheter anpassade för butiker, kontor, lager och köpcentrum. Verksamhet återfinns inom den nordiska – och europeiska marknaden och utöver huvudverksamheten är bolaget även inriktade mot affärsutveckling av större köpcentrum. Agat Ejendomme har sitt huvudkontor i Aalborg.

Agat Ejendomme (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 187 MDKK, en omsättning på 340 MDKK och med ett resultat på -139 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Agat Ejendomme (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Agat Ejendomme (DK) (AGAT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Agat Ejendomme (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern AGAT. Aktien har ett P/E-tal på -1.3 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Agat Ejendomme (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Agat Ejendomme (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Agat Ejendomme (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Agat Ejendomme (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Agat Ejendomme (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Agat Ejendomme (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Agat Ejendomme (DK)

Agat Ejendomme (DK)

TickerAGAT
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde187 MDKK
Omsättning340 MDKK
Vinst-139 MDKK
P/E-1.3
P/S1.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Agat Ejendomme (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Agat Ejendomme (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter