ALM Equity (ALM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

ALM Equity aktie

ALM  

ALM Equity är en fastighetsutvecklare. Bolaget förvärvar, utvecklar och säljer bostadsprojekt koncentrerade inom Stockholmsområdet. Samarbeten sker med bolagets affärspartners och kunderna består huvudsakligen av privata och kommersiella bostadsköpare. Under ALM Equity går även dotterbolaget Svenska Nyttobostäder vars affärsverksamhet består av att hyra ut bostäder på blockhyresavtal till bolag och myndigheter. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

ALM Equity tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 7 738 MSEK, en omsättning på 1 681 MSEK och med ett resultat på 194 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien ALM Equity

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper ALM Equity (ALM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

ALM Equity aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern ALM. Aktien har ett P/E-tal på 39.9 och P/S-tal på 4.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

ALM Equity utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

ALM Equity senaste utdelning är 1.2 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

ALM Equity Avanza – se aktiekurs idag

Se ALM Equity senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter ALM Equity – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien ALM Equity.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i ALM Equity.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om ALM Equity

ALM Equity

TickerALM
ListaFirst North
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde7 738 MSEK
Omsättning1 681 MSEK
Vinst194 MSEK
P/E39.9
P/S4.4
Utdelning1.2 SEK
Direktavkastning0.2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien ALM Equity

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om ALM Equity? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter