Arlandastad aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Arlandastad aktie

 

Arlandastad Group är ett fastighetshetsbolag vars affärsidé är att identifiera strategiska markområden och utveckla fastigheter till dess fulla potential. Verksamheten drivs inom två kärnområden – fastighetsförädling och fastighetsförvaltning. Arlandastad Group har hittills haft fokus på att förädla ett 240 hektar stort markområde som utgör angöringen till Arlanda. Genom förvärv av råmark som sedan detaljplanelagts och utvecklats, samt genom omvandling av befintliga fastigheter som stöpts om och förädlas till helt nya verksamheter har bolaget varit med och skapat Sveriges första flygplatsstad. Arlandastad Group har sedan starten skapat förädlingsvärden om 3,8 miljarder kronor och har idag en balansomslutning på drygt 6 miljarder kronor samt en projektportfölj på cirka 30 miljarder kronor.

Mer om aktien Arlandastad

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Arlandastad aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Arlandastad utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Arlandastad – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Arlandastad.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Arlandastad.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Arlandastad

Arlandastad

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Arlandastad

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Arlandastad? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter