Bergman & Beving (BERG B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Bergman & Beving aktie

🔔 Skapa bevakning

BERG B  

Bergman & Beving är ett industriellt holdingbolag. Bolaget utvecklar förvärvar och marknadsför varumärken för industri- och byggsektorn. Verksamheten drivs via flertalet affärssegment, med störst inriktning mot att äga, förvalta och vidareutveckla diverse verksamheter inom den industriella sektorn. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Bolaget grundades ursprungligen 1906 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Bergman & Beving tillhör sektorn Industri och branschen Industrikomponenter. Bolaget har ett börsvärde på 3 638 MSEK, en omsättning på 4 087 MSEK och med ett resultat på 182 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bergman & Beving

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bergman & Beving (BERG B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bergman & Beving aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern BERG B. Aktien har ett P/E-tal på 19.3 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bergman & Beving utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bergman & Beving senaste utdelning är 3 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Bergman & Beving Avanza – se aktiekurs idag

Se Bergman & Beving senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bergman & Beving – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bergman & Beving.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Bergman & Beving.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bergman & Beving

Bergman & Beving

TickerBERG B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde3 638 MSEK
Omsättning4 087 MSEK
Vinst182 MSEK
P/E19.3
P/S0.8
Utdelning3 SEK
Direktavkastning2.3%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bergman & Beving

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bergman & Beving? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter