Bioextrax (BIOEX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Bioextrax aktie

BIOEX  

Bioextrax är verksamma inom industriell bioteknik. Bolaget är specialiserade inom forskning och utveckling av tekniska plattformer som vidare används för att omvandla organiskt avfall till diverse miljövänliga material. Kunderna återfinns huvudsakligen bland materialproducande företag, med störst närvaro inom den nordiska marknaden. Bolaget grundades under 2014 och har sitt huvudkontor i Lund.

Bioextrax tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier.

Mer om aktien Bioextrax

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bioextrax (BIOEX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bioextrax aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern BIOEX. Aktien har ett P/E-tal på -54.3 och P/S-tal på 1320.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bioextrax utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bioextrax Avanza – se aktiekurs idag

Se Bioextrax senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bioextrax – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bioextrax.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Bioextrax.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bioextrax

Bioextrax

TickerBIOEX
ListaSpotlight
LandSverige
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde302 MSEK
Vinst-6 MSEK
P/E-54.3
P/S1320.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bioextrax

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bioextrax? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter