BioPorto (DK) (BIOPOR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

BioPorto (DK) aktie

BIOPOR  

BioPorto Diagnostics är ett bioteknikbolag. Bolaget tillverkar och marknadsför tester för diagnostisering av diverse allvarliga sjukdomar. Produktportföljen består av egenutvecklade antikroppsläkemedel som används för farmaceutisk bruk samt inom forskningssammanhang. Produkterna återfinns på global nivå via samarbetspartners, samt står forskning och utveckling för en stor del av verksamheten.

BioPorto (DK) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 694 MDKK, en omsättning på 25 MDKK och med ett resultat på -62 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien BioPorto (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper BioPorto (DK) (BIOPOR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

BioPorto (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern BIOPOR. Aktien har ett P/E-tal på -11.3 och P/S-tal på 29.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

BioPorto (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

BioPorto (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se BioPorto (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter BioPorto (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien BioPorto (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i BioPorto (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om BioPorto (DK)

BioPorto (DK)

TickerBIOPOR
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde694 MDKK
Omsättning25 MDKK
Vinst-62 MDKK
P/E-11.3
P/S29.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien BioPorto (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om BioPorto (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter