Biosergen aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Biosergen aktie

 

Biosergen är ett bioteknikföretag som inte är forskningsutvecklat och som använder alla sina organisatoriska och ekonomiska resurser om den kliniska utvecklingen av BSG005. BSG005 är ett potentiellt störande svampdödande läkemedel med blockbusterpotential baserat på betydande säkerhets- och potensfördelar jämfört med konkurrerande svampdödande medel, inklusive amfotericin B, under mer än ett decennium prekliniska studier. Forskningen bakom BSG005 och dess unika egenskaper har dokumenterats i över 20 peer reviewed vetenskapliga papper. Biosergen syftar ursprungligen BSG005 mot invasiva svampinfektioner som tar livet av hundratusentals immunförsvarade AIDS-, cancer- och transplantationspatienter varje år. Vid lika dosnivåer visar BSG005 en tre till fyra gånger styrka fördel mot relevanta svampstammar jämfört med nuvarande vårdstandarder, samtidigt som de är helt fria från njurtoxicitet hindrar andra droger i sin klass. Företaget utvecklar också BSG005 Nano där läkemedlet är förpackat i speciella nanopartiklar att specifikt rikta in sig på lungan, ofta det första drabbade organet i en invasiv svampinfektion. BSG005 Nano Oral är en förlängning av BSG005 Nano. En oral formulering skulle öka användbarheten avsevärt, särskilt som profylaktisk och som hembehandling efter transplantationer eller cancerbehandling för att förhindra invasiv svampinfektion. Biosergen har ansökt om särläkemedelsstatus för BSG005 och förväntar sig att lämna in NDA i slutet av 2025.

Mer om aktien Biosergen

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Biosergen aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Biosergen utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Biosergen – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Biosergen.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Biosergen.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Biosergen

Biosergen

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Biosergen

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Biosergen? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter