Bonäsudden (BONAS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Bonäsudden aktie

BONAS  

Bonäsudden Holding är en fastighetskoncern. Idag utgör hyresrätter den största delen av bolagets fastighetsportfölj, där hyresgästerna huvudsakligen återfinns inom kommunal- och privat sektor. Fastighetsförvaltningen sköts idag av bolagets samarbetspartner Fastighetspartner P & E AB. Bolaget grundades 2015 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Bonäsudden tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 334 MSEK, en omsättning på 41 MSEK och med ett resultat på 57 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bonäsudden

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bonäsudden (BONAS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bonäsudden aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern BONAS. Aktien har ett P/E-tal på 5.9 och P/S-tal på 8.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bonäsudden utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bonäsudden senaste utdelning är 7.6 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Bonäsudden Avanza – se aktiekurs idag

Se Bonäsudden senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bonäsudden – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bonäsudden.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Bonäsudden.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bonäsudden

Bonäsudden

TickerBONAS
ListaFirst North
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde334 MSEK
Omsättning41 MSEK
Vinst57 MSEK
P/E5.9
P/S8.1
Utdelning7.6 SEK
Direktavkastning3.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bonäsudden

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bonäsudden? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter