Bonäsudden (BONAS) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Bonäsudden (BONAS)

Bonäsudden aktie

Bonäsudden Holding är en fastighetskoncern. Idag utgör hyresrätter den största delen av bolagets fastighetsportfölj, där hyresgästerna huvudsakligen återfinns inom kommunal- och privat sektor. Fastighetsförvaltningen sköts idag av bolagets samarbetspartner Fastighetspartner P & E AB. Bolaget grundades 2015 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Bonäsudden Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt Bonäsudden går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i Bonäsudden är just nu 7.6 SEK per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning3.8%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

Bonäsudden Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Bonäsudden. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Bonäsudden, som verkar inom finans & fastighetsektorn och finns på first north-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bonäsudden

Bonäsudden

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerBONAS
ListaFirst North
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde336 MSEK
Omsättning41 MSEK
Vinst57 MSEK
P/E5.9
P/S8.1
Utdelning7.6 SEK
Direktavkastning3.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bonäsudden

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bonäsudden? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter