Borgestad (NO) (BOR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Borgestad (NO) aktie

BOR  

Borgestad är ett investmentbolag med fokus mot fastighets- och industrisektorn. För närvarande äger och förvaltar bolaget över en portfölj av kommersiella fastigheter via etablerade dotterbolag, där verksamhetens mål är att utveckla och driva fastigheterna på ett hållbart och långsiktigt sätt som gynnar bolagets aktieägare. Bolaget grundades 1094 och har idag sitt huvudkontor i Skien

Borgestad (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 180 MNOK, en omsättning på 919 MNOK och med ett resultat på -170 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Borgestad (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Borgestad (NO) (BOR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Borgestad (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern BOR. Aktien har ett P/E-tal på -1.1 och P/S-tal på 0.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Borgestad (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Borgestad (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Borgestad (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Borgestad (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Borgestad (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Borgestad (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Borgestad (NO)

Borgestad (NO)

TickerBOR
ListaOB Match
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde180 MNOK
Omsättning919 MNOK
Vinst-170 MNOK
P/E-1.1
P/S0.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Borgestad (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Borgestad (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter