BW Offshore Limited (NO) (BWO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

BW Offshore Limited (NO) aktie

BWO  

BW Offshore är ett norskt bolag med verksamhet inom olje- och gasindustrin. Idag äger och förfogar bolaget över ett flertal flytande oljeplattformar, i internationella termer benämnt FPSO: Floating Production, Storage and Offloading. Utöver erbjuds installationstjänster och möjlighet till leasing. Bolaget är en del av BW koncernen och är idag en global leverantör. Huvudkontoret ligger i Oslo.

BW Offshore Limited (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Service. Bolaget har ett börsvärde på 6 152 MNOK, en omsättning på 9 962 MNOK och med ett resultat på -2 355 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien BW Offshore Limited (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper BW Offshore Limited (NO) (BWO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

BW Offshore Limited (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OBX, och med tickern BWO. Aktien har ett P/E-tal på -2.6 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

BW Offshore Limited (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

BW Offshore Limited (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se BW Offshore Limited (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter BW Offshore Limited (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien BW Offshore Limited (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i BW Offshore Limited (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om BW Offshore Limited (NO)

BW Offshore Limited (NO)

TickerBWO
ListaOBX
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Service
Börsvärde6 152 MNOK
Omsättning9 962 MNOK
Vinst-2 355 MNOK
P/E-2.6
P/S0.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien BW Offshore Limited (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om BW Offshore Limited (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter