Carasent (NO) (CARA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Carasent (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

CARA  

Carasent ett IT-bolag. Bolaget levererar ett brett utbud av produkter och tjänster inom kommunikation och IT-infrastruktur särskilt inriktade mot sjukvårdsindustrin. Exempel på lösningar inkluderar egenutvecklade molnbaserade tjänster, e-posthantering, mobila lösningar, samt säkerhets- och backuplösningar. Kunderna återfinns huvudsakligen inom hälsa och vård, finans och telekom. Bolaget etablerades ursprungligen 1997 och har sitt huvudkontor i Billingstad.

Carasent (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 2 785 MNOK, en omsättning på 52 MNOK och med ett resultat på -31 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Carasent (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Carasent (NO) (CARA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Carasent (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Bors, och med tickern CARA. Aktien har ett P/E-tal på -85.6 och P/S-tal på 23.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Carasent (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Carasent (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Carasent (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Carasent (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Carasent (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Carasent (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Carasent (NO)

Carasent (NO)

TickerCARA
ListaOslo Bors
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde2 785 MNOK
Omsättning52 MNOK
Vinst-31 MNOK
P/E-85.6
P/S23.7

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Carasent (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Carasent (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter