Citycon (FI) (CTY1S) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Citycon (FI) aktie

CTY1S  

Citycon är ett fastighetsbolag. Bolaget förvärvar, utvecklar och förvaltar diverse fastigheter, huvudsakligen kommersiella lokaler samt köpcentrum i större nordiska - och baltiska städer. Visionen är att vara en långsiktig ägare som bidrar till att utveckla och modernisera fastighetsbeståndet. Bolaget bildades ursprungligen 1988 och har sitt huvudkontor i Esbo.

Citycon (FI) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 1 286 MEUR, en omsättning på 307 MEUR och med ett resultat på -16 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Citycon (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Citycon (FI) (CTY1S) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Citycon (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Large Cap, och med tickern CTY1S. Aktien har ett P/E-tal på -80.5 och P/S-tal på 4.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Citycon (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Citycon (FI) senaste utdelning är 0.5 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 7.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Citycon (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Citycon (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Citycon (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Citycon (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Citycon (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Citycon (FI)

Citycon (FI)

TickerCTY1S
ListaLarge Cap
LandFinland
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde1 286 MEUR
Omsättning307 MEUR
Vinst-16 MEUR
P/E-80.5
P/S4.4
Utdelning0.5 EUR
Direktavkastning7.5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Citycon (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Citycon (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter