DexTech Medical (DEX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

DexTech Medical aktie

DEX  

DexTech Medical är ett forskningsbolag. Idag innehas specialisering främst inom urologisk onkologi, där vanliga sjukdomar inkluderar prostatacancer. En stor del av forskningen utförs i samarbete med övriga internationella aktörer, forskningsinstitut och universitet. Bolaget etablerades under 2004 och har sitt huvudkontor i Uppsala.

DexTech Medical tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 630 MSEK, en omsättning på 1 MSEK och med ett resultat på -7 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien DexTech Medical

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper DexTech Medical (DEX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

DexTech Medical aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern DEX. Aktien har ett P/E-tal på -96.7 och P/S-tal på 990 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

DexTech Medical utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

DexTech Medical Avanza – se aktiekurs idag

Se DexTech Medical senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter DexTech Medical – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien DexTech Medical.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i DexTech Medical.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om DexTech Medical

DexTech Medical

TickerDEX
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde630 MSEK
Omsättning1 MSEK
Vinst-7 MSEK
P/E-96.7
P/S990

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien DexTech Medical

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om DexTech Medical? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter