Entra (NO) (ENTRA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Entra (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

ENTRA  

Entra är ett fastighetsbolag. Bolaget utvecklar, äger och förvaltar bostäder i norska städer, främst Oslo, Bergen, Stavanger och Trondheim. Fokus återfinns inom utveckling av miljövänliga byggnader och lokaler. Fastigheterna hyrs huvudsakligen ut, alternativt arbetar bolaget med aktiv portföljförvaltning, innefattande köp och försäljning av fastigheter. Bolaget etablerades 2000 som en spin-off från Statsbygg och har huvudkontor i Oslo.

Entra (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 34 830 MNOK, en omsättning på 2 298 MNOK och med ett resultat på 6 520 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Entra (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Entra (NO) (ENTRA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Entra (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OBX, och med tickern ENTRA. Aktien har ett P/E-tal på 5.3 och P/S-tal på 15.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Entra (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Entra (NO) senaste utdelning är 4.9 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Entra (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Entra (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Entra (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Entra (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Entra (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Entra (NO)

Entra (NO)

TickerENTRA
ListaOBX
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde34 830 MNOK
Omsättning2 298 MNOK
Vinst6 520 MNOK
P/E5.3
P/S15.4
Utdelning4.9 NOK
Direktavkastning2.6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Entra (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Entra (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter