Fluicell (FLUI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Fluicell aktie

FLUI  

Fluicell är ett teknikbolag. Specialisering sker inom bearbetning och studering av cellers sammansättning vid läkemedelsutvecklingar. Bolaget har framtagit en produktportfölj bestående av patenterade forskningsinstrument, som används för att studera, analysera och slutligen bearbeta celler. Utöver återfinns kompetens inom 2D/3D printing. Bolaget grundades under 2005 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

Fluicell tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 285 MSEK, en omsättning på 3 MSEK och med ett resultat på -19 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Fluicell

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Fluicell (FLUI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Fluicell aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern FLUI. Aktien har ett P/E-tal på -14.8 och P/S-tal på 63.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Fluicell utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Fluicell Avanza – se aktiekurs idag

Se Fluicell senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Fluicell – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Fluicell.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Fluicell.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Fluicell

Fluicell

TickerFLUI
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde285 MSEK
Omsättning3 MSEK
Vinst-19 MSEK
P/E-14.8
P/S63.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Fluicell

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Fluicell? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter