German High Street (DK) (GERHSP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

German High Street (DK) aktie

GERHSP  

German High Street Properties är ett fastighetsbolag. Bolaget investerar huvudsakligen inom Tysklands fastighetsmarknad, där beståndet består av kommersiella fastigheter i medelstora städer. Utöver investerar bolaget även inom den nordiska - och europeiska fastighetsmarknaden. Fokus ligger på att investera i fastigheter med stark utvecklingspotential. Huvudkontoret ligger i Charlottenlund.

German High Street (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 431 MDKK, en omsättning på 39 MDKK och med ett resultat på 35 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien German High Street (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper German High Street (DK) (GERHSP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

German High Street (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern GERHSP. Aktien har ett P/E-tal på 12.2 och P/S-tal på 9.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

German High Street (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

German High Street (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se German High Street (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter German High Street (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien German High Street (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i German High Street (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om German High Street (DK)

German High Street (DK)

TickerGERHSP
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde431 MDKK
Omsättning39 MDKK
Vinst35 MDKK
P/E12.2
P/S9.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien German High Street (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om German High Street (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter