Hamlet Pharma - Nyheter, insynshandel och pressmeddelanden
Bolagssidan är framtagen i samarbete med HAMLET Pharma
Bildkälla: Hamlet Pharma

Vad är HAMLET Pharma?

HAMLET Pharma

HAMLET Pharma är ett läkemedelsföretag med starka kopplingar till forskning som arbetar med naturliga och biologiska ämnen.

Det strategiska målet för HAMLET Pharma är att utveckla nya cancerbehandlingar för patienter som för närvarande saknar terapeutiska alternativ. Att genomföra kliniska prövningar är avgörande för att nå primära mål som att utvärdera det terapeutiska fönstret för HAMLET vid blåscancer. Bolaget strävar också efter att få nya insikter som underlättar läkemedelsutvecklingen för Alpha1H och diversifieringen av sina aktiviteter för att inkludera andra indikationer.

Upptäckten av HAMLET definierar en ny klass av cancerläkemedel med breda effekter mot cancer av olika ursprung och en hög grad av selektivitet. Bolagets mål är att bevisa effekten av HAMLET-terapi och att utveckla läkemedel som dödar tumörceller med större precision än nuvarande läkemedel.

HAMLET är ett tumördödande protein-lipidkomplex, bildat av två GRAS (allmänt betraktade som säkra) molekyler som finns i bröstmjölk. Den nya terapeutiska enheten HAMLET bildas när proteinet alfa-laktalbumin hos människa genomgår en konformationsförändring och binder till oljesyra.

Om HAMLET Pharmas aktie

Bolagets aktie handlas på Spotlight under symbolen ”HAMLET”.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla: Hamlet Pharma
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Biostock

Gästblogg: Hamlet Pharma mot fas II-studier

Hamlet Pharma
14 Aug 2016 10:02

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Om HAMLET Pharma

Hamlet Pharma

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerHAMLET
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde666 MSEK
Vinst-23 MSEK
P/E-28.4
P/S1489.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Hamlet Pharma

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Hamlet Pharma? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter

Twitter