Hamlet Pharma (HAMLET B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Hamlet Pharma aktie

HAMLET B  

Hamlet Pharma bedriver läkemedelsutveckling baserat på ett tumördödande protein-lipidkomplex, bildat av två naturliga och ofarliga molekyler som finns i bröstmjölk. Utvecklingen syftar till att ta fram preparat som primärt ska användas för behandling och prevention av cancersjukdomar. Studier görs idag på fall som berör blåscancer, och bolaget avser att utöka sin verksamhet till att omfatta andra cancerformer.

Hamlet Pharma tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech.

Mer om aktien Hamlet Pharma

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Hamlet Pharma (HAMLET B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Hamlet Pharma aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern HAMLET B. Aktien har ett P/E-tal på -49.9 och P/S-tal på 170.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Hamlet Pharma utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Hamlet Pharma Avanza – se aktiekurs idag

Se Hamlet Pharma senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Hamlet Pharma – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Hamlet Pharma.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Hamlet Pharma.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Hamlet Pharma

Hamlet Pharma

TickerHAMLET B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde867 MSEK
Vinst-17 MSEK
P/E-49.9
P/S170.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Hamlet Pharma

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Hamlet Pharma? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter