Isofol Medical (ISOFOL) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Isofol Medical (ISOFOL)

Isofol Medical aktie

Isofol Medical är ett biotechbolag med inriktning mot onkologi. Bolaget utvecklar cancerläkemedlet arfolitixorin. Arfolitixorin är en läkemedelskandidat som främst är avsett för behandling av kolorektalcancer (CRC), en av de vanligaste formerna av cancer. Isofol utvecklar även arfolitixorin för så kallad räddningsbehandling efter högdosbehandling med cellgiftet metotrexat vid osteosarkom (bencancer).

Isofol Medical Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Isofol Medical. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Isofol Medical, som verkar inom hälsovårdsektorn och finns på first north-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Redeye

Isofol Medical: Positive Momentum Ahead of AGENT Verdict

Redeye expects continued positive momentum in Isofol shares in the run-up to the interim analysis of the Phase III AGENT trial.

Isofol Medical
19 Oct 2020 05:20

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Isofol Medical

Isofol Medical

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerISOFOL
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde2 293 MSEK
Omsättning0 MSEK
Vinst-189 MSEK
P/E-12.1
P/S61.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Isofol Medical

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Isofol Medical? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter