Jeudan (DK) (JDAN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Jeudan (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

JDAN  

Jeudan är ett danskt fastighetsbolag. Bolaget investerar i större kommersiella bostads- och butiksfastigheter runtom i Danmark som sedan hyrs ut till privat- eller företagskunder. Utöver ansvarar bolaget för drift och uthyrning av fastigheterna, samt erbjuds tillhörande tjänster som berör rådgivning och konstruktion. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn.

Jeudan (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 14 190 MDKK, en omsättning på 1 566 MDKK och med ett resultat på 1 322 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Jeudan (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Jeudan (DK) (JDAN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Jeudan (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern JDAN. Aktien har ett P/E-tal på 10.7 och P/S-tal på 9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Jeudan (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Jeudan (DK) senaste utdelning är 2.4 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Jeudan (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Jeudan (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Jeudan (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Jeudan (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Jeudan (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Jeudan (DK)

Jeudan (DK)

TickerJDAN
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde14 190 MDKK
Omsättning1 566 MDKK
Vinst1 322 MDKK
P/E10.7
P/S9
Utdelning2.4 DKK
Direktavkastning0.9%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Jeudan (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Jeudan (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter