Kallebäck Property (KAPIAB) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Kallebäck Property (KAPIAB)

Kallebäck Property aktie

Kallebäck Property Invest är ett investmentbolag med inriktning mot fastighetsmarknaden. Bolaget äger, förvaltar och utvecklar fastigheten Kallebäck 17:2 i Göteborg. Fastigheten är för närvarande leasad till Saab AB tills 2031. Fastighetsförvaltare är förlagt till Hestia Group som sköter den dagliga driften utav fastigheten. Huvudkontoret ligger i Västerås.

Kallebäck Property Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt Kallebäck Property går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i Kallebäck Property är just nu 12 SEK per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning6.9%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

Kallebäck Property Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Kallebäck Property. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Kallebäck Property, som verkar inom finans & fastighetsektorn och finns på first north-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:

Mer om Kallebäck Property

Kallebäck Property

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerKAPIAB
ListaFirst North
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde631 MSEK
Omsättning70 MSEK
Vinst42 MSEK
P/E15
P/S8.8
Utdelning12 SEK
Direktavkastning6.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kallebäck Property

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kallebäck Property? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter