Klaria Pharma (KLAR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Klaria Pharma aktie

🔔 Skapa bevakning

KLAR  

Klaria Pharma Holding är ett läkemedelsbolag. Idag är verksamheten inriktad mot att utveckla och kommersialisera lösningar inom terapiområdena migrän- och cancerrelaterad smärta. Tekniken utgår ifrån bolagets drug-delivery plattform, där produkten består av alginatbaserad polymerfilm. Filmen fästs i patientens munslemhinna vilket möjliggör snabbare distribution av läkemedel i kroppen. Huvudkontoret ligger i Uppsala.

Klaria Pharma tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 378 MSEK, en omsättning på 12 MSEK och med ett resultat på -30 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Klaria Pharma

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Klaria Pharma (KLAR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Klaria Pharma aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern KLAR. Aktien har ett P/E-tal på -12.8 och P/S-tal på 10.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Klaria Pharma utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Klaria Pharma Avanza – se aktiekurs idag

Se Klaria Pharma senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Klaria Pharma – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Klaria Pharma.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Klaria Pharma.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Klaria Pharma

Klaria Pharma

TickerKLAR
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde378 MSEK
Omsättning12 MSEK
Vinst-30 MSEK
P/E-12.8
P/S10.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Klaria Pharma

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Klaria Pharma? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter