Lime Technologies (LIME) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Lime Technologies aktie

LIME  

Lime Technologies är ett IT-bolag. Bolaget är inriktade mot att erbjuda egenutvecklade CRM-system. Produktportföljen består av olika mjukvaruprogram anpassade för kund- och säljorganisationer. Utöver huvudprodukten erbjuds diverse tilläggsmoduler, konsulttjänster och teknisk support. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden och mot kunder inom segmentet små- och medelstora företagskunder.

Lime Technologies tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 4 241 MSEK, en omsättning på 305 MSEK och med ett resultat på 65 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Lime Technologies

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Lime Technologies (LIME) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Lime Technologies aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern LIME. Aktien har ett P/E-tal på 65 och P/S-tal på 12.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Lime Technologies utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Lime Technologies senaste utdelning är 2.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Lime Technologies Avanza – se aktiekurs idag

Se Lime Technologies senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Lime Technologies – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Lime Technologies.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Lime Technologies.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Lime Technologies

Lime Technologies

TickerLIME
ListaMid Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde4 241 MSEK
Omsättning305 MSEK
Vinst65 MSEK
P/E65
P/S12.1
Utdelning2.5 SEK
Direktavkastning0.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Lime Technologies

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Lime Technologies? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter