Logistri (LOGIST) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Logistri aktie

LOGIST  

Logistri är ett växande fastighetsbolag med affärsidé att äga, utveckla och förvalta lager- och lättindustrifastigheter i Sverige. Fastigheterna är belägna i kommunikativa lägen med direkt närhet till Sveriges största vägar och hamnar. Logistris fastighetsportfölj omfattar ett flertal större fastigheter runtom Stockholm, Göteborg, mellersta Sverige och södra Sverige. Fastigheterna har en genomsnittlig återstående hyrestid om cirka tio år.

Logistri tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 734 MSEK, en omsättning på 98 MSEK och med ett resultat på 165 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Logistri

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Logistri (LOGIST) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Logistri aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern LOGIST. Aktien har ett P/E-tal på 4.4 och P/S-tal på 7.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Logistri utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Logistri Avanza – se aktiekurs idag

Se Logistri senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Logistri – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Logistri.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Logistri.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Logistri

Logistri

TickerLOGIST
ListaSpotlight
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde734 MSEK
Omsättning98 MSEK
Vinst165 MSEK
P/E4.4
P/S7.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Logistri

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Logistri? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter