Mandel Design (MANDEL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Mandel Design aktie

🔔 Skapa bevakning

MANDEL  

Mandel Design Group är verksamma inom detaljhandelsbranschen. Bolaget driver och förvaltar över en E-handelsplattform. Utbudet är brett och inkluderar exempelvis kläder, skor och accessoarer, som säljs under egna eller övriga varumärken. Den långsiktiga visionen är att förvärva, utveckla och driva flera plattformar på sikt inom e-handel. Kunderna är huvudsakligen privata aktörer, där störst verksamhet återfinns inom den skandinaviska marknaden.

Mandel Design tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Kläder & Skor. Bolaget har ett börsvärde på 63 MSEK, en omsättning på 4 MSEK och med ett resultat på -8 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Mandel Design

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Mandel Design (MANDEL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Mandel Design aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern MANDEL. Aktien har ett P/E-tal på -8 och P/S-tal på 37.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Mandel Design utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Mandel Design Avanza – se aktiekurs idag

Se Mandel Design senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Mandel Design – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Mandel Design.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Mandel Design.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Mandel Design

Mandel Design

TickerMANDEL
ListaSpotlight
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschKläder & Skor
Börsvärde63 MSEK
Omsättning4 MSEK
Vinst-8 MSEK
P/E-8
P/S37.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Mandel Design

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Mandel Design? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter