Moberg Pharma (MOB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Moberg Pharma aktie

MOB  

Moberg Pharma är ett läkemedelsbolag. Bolagets produktportfölj inkluderar receptfria produkter för behandling av hudåkommor och smärta och säljs under koncernens egna varumärken. Portföljen utvecklas genom förvärv och licensiering av produkter samt genom produktutveckling med fokus på innovativ drug delivery. Bolaget har idag sitt huvudkontor i Bromma.

Moberg Pharma tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 238 MSEK, en omsättning på 50 MSEK och med ett resultat på -29 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Moberg Pharma

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Moberg Pharma (MOB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Moberg Pharma aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern MOB. Aktien har ett P/E-tal på -8.2 och P/S-tal på 89.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Moberg Pharma utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Moberg Pharma Avanza – se aktiekurs idag

Se Moberg Pharma senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Moberg Pharma – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Moberg Pharma.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Moberg Pharma.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Moberg Pharma

Moberg Pharma

TickerMOB
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde238 MSEK
Omsättning50 MSEK
Vinst-29 MSEK
P/E-8.2
P/S89.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Moberg Pharma

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Moberg Pharma? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter