NextCell Pharma (NXTCL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

NextCell Pharma aktie

NXTCL  

NextCell Pharma innehar verksamhet inom medicinteknologi. Idag sker utveckling av stamcellsprodukter som huvudsakligen används vid behandling av autoimmun diabetes och vid njurtransplantation. En stor del av arbetet består av stamcellsforskning där bolaget för närvarande utvecklar läkemedelskandidater som skall underlätta och öka acceptansen vid organtransplantation. Utöver innehar bolaget en stamcellsbank. Bolaget etablerades 2014 och har sitt huvudkontor i Huddinge.

NextCell Pharma tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 357 MSEK, en omsättning på 4 MSEK och med ett resultat på -23 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien NextCell Pharma

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper NextCell Pharma (NXTCL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

NextCell Pharma aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern NXTCL. Aktien har ett P/E-tal på -15.3 och P/S-tal på 96 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

NextCell Pharma utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

NextCell Pharma Avanza – se aktiekurs idag

Se NextCell Pharma senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter NextCell Pharma – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien NextCell Pharma.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i NextCell Pharma.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om NextCell Pharma

NextCell Pharma

TickerNXTCL
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde357 MSEK
Omsättning4 MSEK
Vinst-23 MSEK
P/E-15.3
P/S96

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NextCell Pharma

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NextCell Pharma? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter