NRC Group (NO) (NRC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

NRC Group (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

NRC  

NRC Group är en industrikoncern inriktade mot mark- och anläggning. Bolaget levererar ett brett utbud av lösningar som berör integrerade infrastrukturtjänster och underhåll till järnvägar, samt elektroniska tjänster inom geologisk analys, program som samlar in och behandlar information för olika infrastrukturprojekt. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Bolaget grundades 1966 och har sitt huvudkontor i Lysaker.

NRC Group (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Byggnation & Infrastruktur. Bolaget har ett börsvärde på 1 259 MNOK, en omsättning på 6 193 MNOK och med ett resultat på -54 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien NRC Group (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper NRC Group (NO) (NRC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

NRC Group (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern NRC. Aktien har ett P/E-tal på -23.3 och P/S-tal på 0.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

NRC Group (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

NRC Group (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se NRC Group (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter NRC Group (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien NRC Group (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i NRC Group (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om NRC Group (NO)

NRC Group (NO)

TickerNRC
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschByggnation & Infrastruktur
Börsvärde1 259 MNOK
Omsättning6 193 MNOK
Vinst-54 MNOK
P/E-23.3
P/S0.2

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NRC Group (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NRC Group (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter