Oasmia Pharmaceutical (OASM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Oasmia Pharmaceutical aktie

OASM  

Oasmia Pharmaceutical är ett forskningsbolag. Bolaget specialiserar sig inom forskning och utveckling av läkemedel för svåra sjukdomar inom human- och veterinäronkologi. Tekniken baseras på bolagets teknologiplattform samt bygger produktutvecklingen på forskning inom nanoteknik. Idag innehas verksamhet främst inom Norden och Nordamerika. Bolaget grundades under 1999 och har idag sitt huvudkontor i Uppsala.

Oasmia Pharmaceutical tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 1 301 MSEK, en omsättning på 13 MSEK och med ett resultat på -12 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Oasmia Pharmaceutical

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Oasmia Pharmaceutical (OASM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Oasmia Pharmaceutical aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern OASM. Aktien har ett P/E-tal på -108.7 och P/S-tal på 6.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Oasmia Pharmaceutical utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Oasmia Pharmaceutical Avanza – se aktiekurs idag

Se Oasmia Pharmaceutical senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Oasmia Pharmaceutical – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Oasmia Pharmaceutical.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Oasmia Pharmaceutical.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Oasmia Pharmaceutical

Oasmia Pharmaceutical

TickerOASM
ListaMid Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde1 301 MSEK
Omsättning13 MSEK
Vinst-12 MSEK
P/E-108.7
P/S6.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Oasmia Pharmaceutical

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Oasmia Pharmaceutical? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter