Olav Thon (NO) (OLT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Olav Thon (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

OLT  

Olav Thon Eiendomsselskap är ett fastighetsbolag. Bolaget förvärvar, utvecklar och investerar i fastigheter, främst kommersiella fastigheter i norska städer. Målet är att vara en långsiktig aktör på marknaden, samt över tid inneha en avkastning likvärdig eller högre i relation till andra investeringar på fastighetsmarknaden. Verksamheten styrs idag utifrån vardera dotterbolag på den skandinaviska marknaden. Olav Thon Eiendomsselskap grundades 1982 och har sitt kontor i Oslo.

Olav Thon (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 20 185 MNOK, en omsättning på 2 984 MNOK och med ett resultat på 3 596 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Olav Thon (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Olav Thon (NO) (OLT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Olav Thon (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern OLT. Aktien har ett P/E-tal på 5.6 och P/S-tal på 6.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Olav Thon (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Olav Thon (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Olav Thon (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Olav Thon (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Olav Thon (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Olav Thon (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Olav Thon (NO)

Olav Thon (NO)

TickerOLT
ListaOB Match
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde20 185 MNOK
Omsättning2 984 MNOK
Vinst3 596 MNOK
P/E5.6
P/S6.8

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Olav Thon (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Olav Thon (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter