Park Street Nordicom (DK) (PSNRDC A) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Park Street Nordicom (DK) aktie

PSNRDC A  

Park Street Nordicom är ett fastighetsbolag. Idag investerar bolaget i fastigheter i huvudstadsregioner och olika tillväxtområden, främst på den danska fastighetsmarknaden. Fastighetsbeståndet består huvudsakligen av kontors- och logistikbyggnader, lager- samt detaljhandelsfastigheter. Visionen är att driva fastighetsbeståndet långsiktigt och frambringa ökat aktieägarvärde. Bolaget grundades 1989 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

Park Street Nordicom (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 766 MDKK, en omsättning på 182 MDKK och med ett resultat på 145 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Park Street Nordicom (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Park Street Nordicom (DK) (PSNRDC A) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Park Street Nordicom (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern PSNRDC A. Aktien har ett P/E-tal på 5.3 och P/S-tal på 4.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Park Street Nordicom (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Park Street Nordicom (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Park Street Nordicom (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Park Street Nordicom (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Park Street Nordicom (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Park Street Nordicom (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Park Street Nordicom (DK)

Park Street Nordicom (DK)

TickerPSNRDC A
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde766 MDKK
Omsättning182 MDKK
Vinst145 MDKK
P/E5.3
P/S4.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Park Street Nordicom (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Park Street Nordicom (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter