Peptonic Medical (PMED) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Peptonic Medical aktie

PMED  

Peptonic Medical är ett biomedicinskt företag som bedriver forskning kring och utveckling av läkemedel och medicintekniska produkter inom området kvinnohälsa. Bolagets vision är att erbjuda behandlingar för kvinnospecifika sjukdomar och medicinska tillstånd. Inom bolaget sker utveckling av hormonfria produkter för behandling av vaginal atrofi och vaginal torrhet. Bolaget har sitt huvudkontor i Bromma.

Peptonic Medical tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 240 MSEK, en omsättning på 4 MSEK och med ett resultat på -32 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Peptonic Medical

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Peptonic Medical (PMED) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Peptonic Medical aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern PMED. Aktien har ett P/E-tal på -7.6 och P/S-tal på 7.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Peptonic Medical utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Peptonic Medical Avanza – se aktiekurs idag

Se Peptonic Medical senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Peptonic Medical – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Peptonic Medical.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Peptonic Medical.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Peptonic Medical

Peptonic Medical

TickerPMED
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde240 MSEK
Omsättning4 MSEK
Vinst-32 MSEK
P/E-7.6
P/S7.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Peptonic Medical

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Peptonic Medical? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter