Petrolia (NO) (PSE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Petrolia (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

PSE  

Petrolia är ett olje- och gasbolag. Exploateringen utförs huvudsakligen inom den norska kontinentalsockeln för att sedan transporteras på global nivå. Bolaget har på senare tid förvärvat flera bolag inom branschen, specialiserade inom erbjudandet av avancerade utrustningar för olje- och gasindustrin. Utöver erbjuds ingenjörstjänster inriktade mot utvinningsprocessen. Bolaget grundades 1997 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Petrolia (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Service. Bolaget har ett börsvärde på 458 MNOK, en omsättning på 598 MNOK och med ett resultat på 23 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Petrolia (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Petrolia (NO) (PSE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Petrolia (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Standard, och med tickern PSE. Aktien har ett P/E-tal på 20 och P/S-tal på 1.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Petrolia (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Petrolia (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Petrolia (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Petrolia (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Petrolia (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Petrolia (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Petrolia (NO)

Petrolia (NO)

TickerPSE
ListaOB Standard
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Service
Börsvärde458 MNOK
Omsättning598 MNOK
Vinst23 MNOK
P/E20
P/S1.1

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Petrolia (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Petrolia (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter