Polygiene (POLYG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Polygiene aktie

POLYG  

Polygiene säljer och utvecklar materialbehandling, funktionslösningar och luktkontroll för sportkläder, mode- och arbetskläder. Utöver levererar bolaget specialanpassade produkter för hemmet inkluderande handdukar och lakan. Distribution sker via bolagets globala distributörer, främst lokaliserade inom Europa och Asien. Bolaget grundades 2006 och har idag sitt huvudkontor i Malmö.

Polygiene tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Kläder & Skor. Bolaget har ett börsvärde på 1 254 MSEK, en omsättning på 73 MSEK och med ett resultat på 7 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Polygiene

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Polygiene (POLYG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Polygiene aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern POLYG. Aktien har ett P/E-tal på 184.5 och P/S-tal på 11.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Polygiene utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Polygiene Avanza – se aktiekurs idag

Se Polygiene senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Polygiene – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Polygiene.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Polygiene.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Polygiene

Polygiene

TickerPOLYG
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschKläder & Skor
Börsvärde1 254 MSEK
Omsättning73 MSEK
Vinst7 MSEK
P/E184.5
P/S11.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Polygiene

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Polygiene? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter