Studentbostäder (STUDBO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Studentbostäder aktie

STUDBO  

Prime Living är verksamma inom produktion och förvaltning av bostäder. Bolaget är en innovatör inom byggprocessen där de utvecklat en produktionsmetod baserad på stålmoduler med snabblänkande fästen för lyft och frakt. Huvudsaklig fokus ligger inom utveckling av studentboenden i egen förvaltning och marknaden återfinns inom Sverige. Bolaget etablerades 2009 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Studentbostäder tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 4 MSEK, en omsättning på 44 MSEK och med ett resultat på 91 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Studentbostäder

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Studentbostäder (STUDBO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Studentbostäder aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern STUDBO. Aktien har ett P/E-tal på 0 och P/S-tal på 0 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Studentbostäder utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Studentbostäder Avanza – se aktiekurs idag

Se Studentbostäder senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Studentbostäder – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Studentbostäder.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Studentbostäder.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Studentbostäder

Studentbostäder

TickerSTUDBO
ListaFirst North
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde4 MSEK
Omsättning44 MSEK
Vinst91 MSEK
P/E0
P/S0

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Studentbostäder

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Studentbostäder? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter